Націоналістична Слобожанщина

Объявление

5 вересня 1905 року - Підписання Портсмутського договору, закінчення російсько-японської війни

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Автобус

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Вчора близько одинадцятої години вечора на ділянці автодороги Білгород - Короча загорівся рейсовий автобус «Воронеж-Бєлгород», який віз до обласного центру близько двох десятків пасажирів: транспортний засіб заглохла посеред траси в тридцятиградусний мороз.

Водій спробував відігріти замерзлий бак, однак, судячи з усього, діяв неакуратно - автобус загорівся. На щастя, ніхто не постраждав, але деякі пасажири втратили багажу. Вогонь за кілька секунд перекинувся в салон, який на той час люди встигли покинути. Як розповіли МЕДІАТРОНу в обласному управлінні МНС, пожежу вдалося загасити швидко, не викликаючи рятувальників. Хоча, за словами очевидців, пожежна команда все ж на місце події виїжджала. Автобус вигорів майже повністю, і пасажирам довелося добиратися до дому на попутних машинах.

Офіційно причиною ДТП стало необережне поводження з вогнем водія автобуса: в баку замерзла солярка. Водій вирішив її розігріти паяльною лампою і зачепив електропроводку, - пояснили в ГУ МНС з Бєлгородської області.

- Автобус заглох, не доїжджаючи кілька десятків кілометрів до Бєлгорода, мабуть, замерзло щось. Водій вийшов, - розповідає один з пасажирів нещасливого рейсу Дмитро. - Через деякий час з-під підлоги повалив чорний дим, і всі почали вибігати з салону. Потім - секунд через десять - пролунав вибух. На одній людині загорілася куртка, але він швидко загасив її, впавши в замет. Спочатку загорілася задня частина автобуса, пізніше полум'я перекинулося на салон. Свій багаж вдалося врятувати не всім.

Представник компанії - власника маршруту гендиректор ТОВ «Белград» Іван Базаров особисто виїжджав на місце події:

«Нічого страшного не сталося, - сказав Базаров, коментуючи ситуацію МЕДІАТРОНу. - Люди і замерзнути-то не встигли. Протягом десяти хвилин роз'їхалися на попутках ».

Тим часом, залишається відкритим питання про виплату вартості постраждалого багажу. Так як потерпілих в результаті події немає, то, швидше за все, пасажири грошей не дочекаються. У той же час Іван Базаров погодився відшкодувати збитки тим, кому довелося заплатити за проїзд на попутній машині.

- У Воронежі на автовокзалі запитують паспортні дані пасажирів, - відзначає Дмитро. - Людина застрахований, по-моєму, на сто тисяч рублів. Я не знаю всіх юридичних тонкощів, будемо розбиратися. Багато пасажирів сильно обмерзли, серед нас була жінка з немовлям. Добре, що їй вдалося виїхати однією з перших.

Що стосується водія злощасного автобуса, його, за словами представників ГУ МНС з Бєлгородської області, можливо чекає адміністративне покарання у вигляді штрафу.

0

2

интересно

0

3

In my point of view, I think that everyone wants to be dress up beautifully every time, everywhere. Clothes not only just the things we wear the outside, it also brings a meaningful of respecting others, so when to find a custom, I always try to choo
    DESCRIBE A PIECE OF CLOTHING YOU LIKE

0